Hovedsalen

14_Dinner.jpg

Dette er første etasje i restauranten, og er den opprinnelige restauranten som har vært slik siden vi åpnet i 1989. Vi har oppdatert interiøret noe siden 80-tallet, men forsøkt å bevare inntrykket og stemningen gjennom årene. Rommet er langt og smalt med kjøkkenet i den ene enden, og vinduer med utsikt til National Theateret i den andre enden. Det finnes intime bord fra to personer til større runde bord for åtte personer


BOCATA

28_Dinner.jpg

I første etasje i restauranten, godt gjemt innerst i restauranten finner du vår avskjermet avdeling kalt, Bocata. Her kan man sitte fra to personer opptil 40 personer for hele området. Ta gjerne kontakt med vår booking om det er ønskelig med mer informasjon rundt dette.

UNDERETASJE

underetasje.jpg

Kjellerlokalene våre var egentlig ment til å huse baren til Dinner, men da vi åpnet i kjelleren var de fleste gjestene interesserte i å spise også der, så vi byttet ut barbordene med spisebord etter hvert på grunn av etterspørselen. I dag kan man sitte fra to personer og helt opp til fjorten personer rundt samme bord. Det er også mulig å reservere hele kjelleren for et selskap på maksimalt 45 gjester. Ta gjerne kontakt med vår booking om det er ønskelig med mer informasjon rundt dette. Kjelleren passer også godt til seminarer og kurs da vi har trådløst nett og projektor til utlån.

 

Chambre séparée - LAI BAI

dinner_01 1.jpg

Dette rommet inneholder et langt ”kapteinsbord” som har plass til inntil 16 personer. Rommet er skjermet fra resten av restauranten, og skaper en privat atmosfære for ditt selskap.


Chambre séparée - TERRACOTTA

terracotta.jpg

I likhet med Lai Bai, er rommet skjermet fra resten av restauranten, men er noe mindre enn Lai Bai. Her er det plass til inntil 8 personer rundt samme bord. Rommet oppleves som intimt og koselig, og er en favoritt blant mange av våre stamgjester.

 


 

Andre opplevelser

Asian fusion restaurant med utgangspunkt i det japanske konseptet izakaya – spennende, asiatiske småretter servert til godt drikke. Tatakii henter inspirasjon fra både det kinesiske-, japanske-, thailandske-, vietnamesiske- og koreanske kjøkkenet. Meneyen består av asiatiske fristeler, med mange spennende og kreative varianter. Tatakii byr på nydelige pan-asiatiske kombinasjoner som, sushi, crispy duck, wokretter og tempura.

 

I hjertet av Barcode og Bjørvika, finner du Nodee Barcode. Nodee Barcode har gleden av å servere moderne kinesisk matlaging. Nodee Barcode har åpent kjøkken hvor du blant annet kan se hvordan signaturretten Pekinand tilberedes i Skandinavias eneste spesialovn for nettopp denne retten. Samtidig kan du se hvordan Dim Sum dampes. Nodee Barcode byr på spennende cocktailmeny med både Nodees egne spesialiteter og noen klassikere.

 

Sudøst er plassert sentralt i oslo, nederst på Grunerløkka – langs Akerselva. Asiatisk crossover – en krysning mellom asiatisk- og europeisk matkultur. Hvis du er nysgjerrig på asiatisk mat litt utenom det vanlige, samtidig som du har et hjerte for klassikere som Crispy Duck, wokretter og sushi, er Sudøst Asian Crossover restauranten for deg. Sudøst er stolte av å kunne servere innovativ, asiatisk crossover-mat. Konseptet handler om å krysse den asiatiske matkulturen med den europeiske råvarer, som vi tilberede med asiatiske smaker eller vice versa.

 

Nodee Sky serverer moderne japanske retter i elegante omgivelser med en helt unik atmosfære. Restauranten ligger i 13. og 14.etasje i Barcode, og byr på flott panoramautsikt over byen og fjorden. På menyen står små deleretter laget av utsøkte råvarer. Nodee Sky har også innovative cocktails og kvalitetsvin til alle som vil nyte den fine utsiden og som ønsker seg en matopplevelse utenom det vanlige.